Betrouwbare onderneming die staat voor kwaliteit

Bothof klimaattechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van duurzame airconditioning/warmtepomp installaties voor particulieren. Tevens verzorgen wij deze activiteiten voor collega installateurs door geheel Nederland.

Sinds de start in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming die staat voor kwaliteit.

Wij adviseren klimaatinstallaties met uw persoonlijke wensen en eisen als uitgangspunt. Door geheel merk onafhankelijk te werken kunnen wij voor u de meest geschikte apparatuur selecteren

Uitgangspunten:
– Uw eisen en wensen
– Gebruiksgemak / bedieningsgemak
– Prijs  / kwaliteitsverhouding
– Energiezuinigheid (eventueel de mogelijkheid tot het verkrijgen van subsidie)

Optimaal binnenklimaat

De kwaliteit van het binnenklimaat bepaalt in grote mate het functioneren / welzijn en de productiviteit op de werkplek. Het is niet verwonderlijk, dat een op de juiste wijze ontworpen en geïnstalleerde klimaatinstallatie een belangrijke bijdrage levert aan een optimaal binnenklimaat, waardoor de productiviteit toe neemt. In server ruimtes waar computers, telefooncentrales etc.. staan opgesteld is de juiste temperatuur en luchtvochtigheid van groot belang voor een goede en bedrijfszekere werking van deze apparatuur.

Ook voor service en onderhoud kunt u op ons rekenen, bij elke opdrachtgever geven wij advies opmaat voor het eventueel af te sluiten onderhoudscontract. Hierbij behoudt u een optimaal binnenklimaat en voorkomt u onverwacht hoge kosten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens stringente normen en milieu eisen.

Tevens zijn wij als bedrijf F-gassen en  PED 2 gecertificeerd  ook zijn wij aangesloten bij de NVKL branche organisatie, die toeziet op een kwalitatief goede organisatie, die voldoet aan alle wettelijke normen en eisen. Wij hanteren  de algemene voorwaarden van de NVKL.